ÖZEL SU DAMLASI ORTAOKULU TÜRKİYE BİRİNCİSİ

En son güncellendiği tarih: 10 Nis 2019

Sosyal ve sportif faaliyetlerde birçok başarıya imza atan okulumuz, akademik alandaki

başarılarla da zirveyi tutuyor.

Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen, tüm özel okulların ve devlet

okullarının katıldığı İl Seviye Tespit Sınavı’ında Su Damlası Ortaokulu il birincisi olmuştur.

Başarılı eğitiminin temeli olan deneyimli öğretmen kadrosu tarafından seçilen, kaliteli

yayınevlerinin zorluk derecesi yüksek, Türkiye genelinde yapılan sıralamalı deneme sınavlarında ( Fen Bilimleri, Özdebir, Bilfen, Paraf, Deneme Vakti, Nart...) okulumuz 8. sınıf öğrencileri, tüm rakiplerini geride bırakıp birinci sıraya oturmayı başarmıştır.

Özel Su Damlası Ortaokulu tek bir yayınevine bağlı kalmadan alanında iddialı, katılım

yoğunluğu yüksek, farklı deneme sınavları uygulayarak öğrencilerinin gerçek başarılarını tespit etmektedir.

Eğitim öğretime başladığından bu yana tüm sınıf seviyelerinde kaliteden ödün vermeyen

okulumuz, özverili çalışmalarının meyvelerini topluyor. Birebir soru çözümü, bireysel etüt çalışmaları,konu tekrarları, bireysel rehberlik çalışmaları ve Türkiye geneli deneme sınavlarından oluşan LGS’ye yönelik sistemli çalışmalarımızla kazandığımız yerel , bölgesel ve Türkiye geneli sınav sonuçları hiçbir başarının tesadüf olmadığını bir kez daha gözler önüne serdi.

32 görüntüleme