MİNİ MİNİ BİRLERİN KARNAVALI

Su Damlası İlkokulu olarak 2019-2020 eğitim öğretim yılında 1. sınıfa başlayacak öğrencilerimizi School Carnival etkinliğimizle karşıladık. Eğitim-Öğretim hayatlarının ilk gününde, onlara çıkacakları bu güzel yolculuğu unutulmaz kılmak için öğretmenlerimizin hazırladığı alanlarda çeşitli etkinlikler yapıldı ve oyunlar oynandı. Drama etkinliği ile güne başlayan öğrencilerimiz, ardından illüzyon gösterisini izlediler. Müzik ve resim dersi etkinlikleri yapan öğrencilerimiz ardından beden eğitimi, İngilizce ve sınıf öğretmenlerimizle birlikte karnaval oyunlarını oynadılar, hediyeler kazandılar. Okullarındaki ilk günde öğretmenleri ve arkadaşları ile eğlenceli aktiviteler yaparak şimdiden kaynaşan öğrencilerimize başarı dolu bir yıl diliyoruz.

3 görüntüleme0 yorum

Son Paylaşımlar