YAŞASIN CUMHURİYET!

Atamızın en kıymetli emaneti olan cumhuriyetimizin 96. yılını kutlamak üzere okulumuzda bu yıl da çeşitli etkinlikler gerçekleştirdik. Cumhuriyet Bayramı’mızı tek bir tören ile sınırlı tutmayıp, okul genelinde, farklı seviyelerin bir araya geldiği farklı çalışmalar ile destekleyerek büyük bir coşku içerisinde kutladık. Düzce Su Damlası Eğitim Kurumları öğrenci ve öğretmenleri olarak Atatürk’ün bizlere emanet ettiği ve en büyük bayramımız olan Cumhuriyet Bayramı’nı her yıl daha fazla heyecan, daha fazla coşkuyla kutluyoruz.

Bu yıl yine tüm öğrenciler ve öğretmenlerimiz bayrağımızın renkleri olan kırmızı-beyaz giyinerek, bu coşkunun parçası oldular. Öğrencilerimiz öğrendiği marşları söyleyerek yürüyüş yaptı.

Resmî kutlama programımız içerisinde, ilkokul 4. sınıf öğrencilerimiz “Cumhuriyet’ten Günümüze’’” programını sundu. Öğrencilerimiz, müzik ve dansı içinde barındıran bir tiyatro gösterisini büyük bir takım çalışmasıyla sunarken, en son söyledikleri cumhuriyet marşları ve buna eşlik eden dans gösterisiyle Cumhuriyet Bayramı coşkusunu tüm salona hissettirdiler.

Günün anlam ve öneminin vurgulandığı çalışmalar sergilendi. İlkokul öğrencilerimizin görsel sanatlar dersinde hazırladıkları “Cumhuriyet” konulu resimlerin sergileri okul alanlarımızda sunuldu ve “Fotoğraflarla Atatürk ” adlı fotoğraf sergimiz okul koridorumuzda sergilendi.

Tüm hafta boyunca derslerimizde Atatürk‘ün Türk toplumu için yaptığı yeniliklerden söz edildi. Sınıflarımızın ve okulumuzun her köşesi özenle süslendi.

Cumhuriyetimizin 96. yılını biz böyle kucakladık. Daha nice yıllara...

Sen Çok Yaşa Cumhuriyet!

8 görüntüleme