KURUMSAL

Su Damlası birleşerek okyanusları oluşturur. O nedenle gücünün ne kadar olduğunu belirtmekle fayda var. Biz de minik damlalarımızı yetiştirmekten öncelikle severek, değer vererek, mutluluklarını önemseyerek ve ait olduklarını hissettirerek başlarız ki davranışlarımızın niteliği fazla olsun.

Davranış atölyesi çalışmalarımızla sevgi, saygı, empati kurma, paylaşma, görgü kuralları, yardımlaşma, Türkçeyi etkili ve doğru kullanma, kendini ifade edebilme, girdiği toplumda kabul görme, dürüst olma, ahlaklı olma değerleri kazandırarak çocuklarımızı destekleriz.

Akademik olarak yaptığımız çalışmalarda her çocuğun özel, öğrenme becerisinin farklı, öğrenme stillerine göre eğitim verilmesinin gerektiğinin farkındayız.

Rehberlik servisimizle paralel çalışmalar sağlayan öğretmenlerimiz alanında uzmandır. Çocuklarımızın kişisel yönetim düşüncelerini geliştirmeyi teşvik ederler ve gelecekte bulunmak istedikleri konuma yönlendirmek için, kişiliklerine uygun yenilikçi yapılanmaları oluşturmayı ve izlenecek ortak süreç çerçevesinde farklı yöntemler uygulayarak dünya vatandaşı olmalarına öncülük ederler.

Ortaokulumuzda yapılan sınavlar sonucunda eksik kaldığını düşündüğümüz konular için öğrencilerimiz oluşturulan gruplarla etütlere alınarak “konu eksiği olmaksızın “yetiştirilir.

Su Damlası ailesinin bir parçası olan velilerimiz de bizim için çok önemli ve değerlidir. Öğrencilerimiz ile birlikte velilerimizi de tanımak ve ailenin genel yapısı hakkında bilgi sahibi olmak prensiplerimiz arasındadır.

"

KURUMSAL