2022 LGS VELİLERİYLE YOL HARİTAMIZI BELİRLEDİK

2022’de LGS’ye girecek öğrencilerimizin velileriyle bir araya gelerek kamp programı ve LGS çalışmaları paylaşıldı.

Okul Müdürü Melek ÖZGÜNER, velilere giriş konuşması yaptı.

Okulumuz Müdür Yardımcısı Murat SERT; 2021 yılı LGS başarısı, bu başarıyı sağlayan faktörler ile 2021-2022 eğitim-öğretim yılında öğrencilere uygulanacak tüm çalışma programları, deneme sınavları, kullanılacak kaynaklar ve süreçle ilgili ayrıntılı bilgiler verdi.

Okulumuz rehber öğretmeni Serpil DEMİR sınav anne ve babalarına düşen görevler ve rehberlik çalışmalarından bahsetti.

Su Damlası Eğitim Kurumları Eğitim Danışmanı Naci HALICI; okul, aile ve öğrenci bütünlüğünün sağlanmasında dikkat edilmesi gerekenler, bilimsel tabanlı program çalışmaları, bireysel takip ve analiz çalışmalarının sağlıklı yürütülmesinde yapılacak etkinlikleri aktardı.

Su Damlası ailesinin öğrencileri, velileri ve tüm öğretmenleri olarak sınav sürecini şansa bırakmayarak bilimsel ve gerçekçi planlamayla emin adımlarla ilerliyoruz.

“Hayat için Su, Başarmak için Su Damlası”