8. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ YÜZ YÜZE EĞİTİME BAŞLADI

Bugün itibariyle telafi eğitiminin 2. haftası 5, 6 ve 7. sınıflarda tam gün uzaktan devam ederken 8. sınıf öğrencilerimiz için okulda yüz yüze başladı.

Yüz yüze eğitim için bilgilendirme formu-taahhütname okul ve veliler tarafından karşılıklı olarak imzalandı.

Okul girişinde öğrencilerimizin ateşleri ölçüldükten sonra sınıflara alındı. Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayınlanan COVİD-19 Genelgesi kapsamında okulun tüm birimlerine Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı gerekli dezenfektan ve hijyen malzemeleri yerleştirildi.

Teneffüslerde sınıfların havalandırılması, sık temas edilen alanların hijyenin sağlanması ile ilgili çizelgeler hazırlanarak tüm personele bilgilendirmeler yapıldı. İlk derste öğrencilere sosyal mesafe ve kişisel hijyen kuralları bilgilendirmesi yapılarak derslere başlandı.

8. Sınıf öğrencilerimizle başlayan yüz yüze eğitimin tüm Sınıf kademelerinde de sağlıklı günlerde başlayıp devam etmesini dileriz