Cambridge Dil Yeterlilik Sınavlarında Büyük Başarı

Düzce Özel Su Damlası Eğitim Kurumlarında anaokul, ilkokul ve ortaokul öğrencilerimizin üst seviyede yabancı dil eğitimi almaları, yabancı dili yaşayarak öğrenmeleri, günlük hayatta kullanma becerileri kazanmaları büyük önem taşımaktadır.

Okulumuz öğrencileri, 2020-2021 Eğitim öğretim yılında, Avrupa Dilleri Ortak Çerçeve Programı (CEFR) kapsamında, dil seviyelerindeki dört ana beceriyi ( okuma-yazma-dinleme-konuşma) ölçen kademeli sınavlara girerek Starters, Movers, Flyers, KET ve PET dil seviyelerinde büyük bir başarıya imza atmıştır.

Okulumuzu, uluslararası ölçüde elde ettikleri başarılar ile gururlandıran öğrencilerimize ve bu başarıyı perçinleyen İngilizce zümremize teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyoruz.