MARAKAS

Etkin tenefüs yönetimi kapsamında 'Marakas'

2016-2017 Eğitim Öğretim yılına, Özel Su Damlası İlkokulu dinlenme zamanlarına farklı bir bakış açısı getirerek başladı. Öğrencilerimizin öğlen arası dinlenme zamanlarını daha nitelikli değerlendirebilmelerini ve okul toplumunda önemsenen; saygı, sevgi, paylaşma, yardımseverlik, empati kurma gibi değerlerimizi içselleştirebilmelerini sağlamak için birbirinden farklı ve eğlenceli etkinliklere yer verilmektedir.

Öğrencilerimiz öğretmenlerinin rehberliğinde bu etkinliklere katılıp serbest zamanlarını paylaşmanın ve iş birliğinin tadına vararak geçirme fırsatına sahip oluyorlar. Etkinliklerle dinlenme zamanlarını etkili geçiren öğrencilerimiz, kendi yakın çevrelerin de oyunlar oynamak isteyeceklerdir. Su Damlası ailesi olarak hedefimiz öğrencilerimizin okul dışında da teknoloji bağımlılığından uzak, kendi akranlarıyla iletişim ve oyun kurabilen bireyler olmasıdır.