OKUMA BAYRAMINI “Alice in Cartoonland!” İLE KUTLADIK

Su Damlası İlkokulu 1. sınıf öğrencilerimiz hazırladıkları yıl sonu gösterisi ile büyüklerinden tam not aldı.

Programımız, Kokteyl ve Görsel Biçimlendirme/Yaratıcı Yazarlık Sergisi ile başladı. Öğrencilerimiz gecenin teması olan “Alice Çizgi Film Diyarında” ile “Mustafa Kemal Atatürk ve Çocuk Sevgisi” fotoğraf alanlarında büyükleri ile fotoğraf çektirdiler. Sonrasında İngilizce, Müzik ve Beden Eğitimi öğretmenlerinin hazırladığı “Alice in Cartoonland” müzikalini izlediler.

Öğrencilerimizin sergilediği ritim gösterisi, İngilizce drama ve modern dansın iç içe olduğu gösteri sonunda, velilerimiz sene boyunca yapılan çalışmaların sunumunu izlediler.

İzmir ve 10. Yıl Marşlarımız ile tamamlanan gecede velilerimiz ve öğrencilerimiz keyifli zaman geçirerek unutulmaz bir gece yaşadılar.