FEN BİLGİSİ ÖĞRETMENİ Utkan İŞLER AKÇAY EĞİTİM KADROMUZA KATILDI

Güncelleme tarihi: 28 Tem 2020

Su Damlası Eğitim Kurumları olarak “En iyi olmak için en iyilerle çalışıyoruz” sloganını kendimize ilke edinip yıllardır bu ilke doğrultusunda deneyimli ve başarılı öğretmenlerle çalışıyoruz. Mustafa İnce ve Mustafa Şahin gibi alanında kendini ispatlayan güçlü Fen Bilgisi kadromuza bu yıl deneyimli Fen Bilgisi Öğretmeni Utkan İŞLER AKÇAY da katılarak başarılı kadromuzun gücüne güç katıldı. 5 yıl dershanane, 2 yıl devlet okulu, 10 yıl özel okul deneyiminin 5 yılını zümre başkanı olarak tamamlayan öğretmenimiz toplam 17 yıllık tecrübesiyle bu yıl aramızda olacak. Değerli Öğretmenimiz Utkan İŞLER AKÇAY’ın yüksek enerjisi ve tecrübesiyle kurumumuza çok şey katacağına inanıyor, ailemize katıldığı için mutluluk duyuyoruz.