SU DAMLASI KOLEJİ YÖNETİM KURULU MESAJI

Değerli Velimiz,

24.03.2020 tarihinde Yönetim Kurulumuz toplanmıştır. Kurum olarak her türlü özel duruma karşı tedbirlerimiz alınmış ve gerekli planlamalarımız yapılmıştır.

Koronavirüs salgını sebebiyle küresel anlamda zor günler geçirmekteyiz. Su Damlası Eğitim Kurumları olarak sürece hazırlıklı olduğumuzu bilmenizi istiyoruz.

Öğrencilerimiz, öğretmenleri tarafından Whatsapp, eba, akıllı testler ve K12 üzerinden yapılan (anaokulumuz Whatsapp, özel program, K12, eba) ödevlendirme ve takipler ile kontrol edilmektedir.

Öğrenci ve velilerimiz istedikleri zaman öğretmenleriyle iletişime geçerek yardım alabilmektedir.

Süreç sonunda eksikliklerin zaman mefhumu olmaksızın fazlasıyla tamamlanacağının da altını önemle çiziyoruz.

Krizi bir nebze olsun fırsata dönüştürmeye çalışalım.

Çocuklarımız için güçlü olalım. Milletçe el ele vererek moral ve motivasyonumuzu düşürmeden bu süreci birlikte aşacağımıza inancımız tamdır.

Sağlıklı günler dileğiyle…

SU DAMLASI EĞİTİM KURUMLARI