TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ 🏆

2022 yılı Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Türkiye genelinde düzenlenen, resmî ve özel okul/kurumlarda öğrenim gören ortaokul ve lise öğrencilerinin katıldığı "öğretmen olmak" temalı Öğrenciler Arası Şiir Yarışması sonuçlandı.

Ortaokul düzeyinde illerde birinci olarak seçilen 77 şiirin yer aldığı yarışmada; okulumuz 8A sınıfı öğrencisi Yağmur BAYER' in "ADI ÖĞRETMEN" başlıklı şiiri Türkiye birinciliği almıştır.

Yaşanan deprem nedeniyle Ankara’daki törene katılamayan öğrencimizin bakanlık ödülü ile birlikte Düzce Valilik ödülü ve il Milli Eğitim Müdürlüğü ödülü bugün Düzce Valisi Sayın Cevdet ATAY ve İl Milli Eğitim Müdürü Tamer Kırbaç tarafından öğrencimize teslim edilmiştir.