8. SINIF BİREYSEL VELİ TOPLANTIMIZ

Güncelleme tarihi: 12 Oca 2021

Su Damlası Ortaokulu olarak bir hafta süren dönem sonu veli değerlendirme toplantılarını bugün tamamladık.

Oluşturulan online sistem ile öğretmenlerin toplu olarak değil bireysel şekilde velilerle görüşmesi sağlandı. Sınıf rehber öğretmenleri ve branş öğretmenleriyle birebir görüşen velilerimiz öğrencilerle ilgili bilgilendirmeleri alırken dönemi değerlendirme fırsatı yakaladı.

Tüm velilerimizin katıldığı toplantılarda uzaktan eğitimin en verimli hale gelmesi için sene başında ve ara dönemde okul-veli işbirliğiyle aldığımız kararların yerinde ve isabetli olduğu görüldü. Öğrencilerin sadece akademik başarılarını değil, Salgın Dönemindeki psikolojik durumlarını da sürekli takip edip rehberlik eden öğretmenlerimiz velilerimize bundan sonraki süreçle ilgili de bilgiler verdi. “Uzakta değilsin yanımdasın” sloganı ve mantığı ile öğrencilerin her zaman yanında olan öğretmenlerimize ve “Uzaktan Eğitimin Sınırlarını Kıran Eğitim” vermemize destek olan tüm velilerimize teşekkür ederiz. Hayat için SU... Başarmak için SU DAMLASI...