KURUCUMUZDAN

Kanşav ERTAN

"

Düzce doğumlu olan Kanşav ERTAN, Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü’nü bitirdikten hemen sonra, yurt içinde ve yurt dışında önde gelen firmalarda  yönetici olarak görev almıştır.

Çalıştığı alanlarda iş hayatındaki başarısını ispatlayan ERTAN, doğum yeri ve memleketi olan Düzce için iyi şeyler yapmak üzere genç yaşta yola çıkmıştır.

İlk ve orta öğretimini Düzce’de tamamlayan, sonrasında farklı şehirlerde eğitim gören ERTAN, Düzce’de eğitim alanındaki eksiklikleri gözlemlemiş; üstün nitelikli ve kaliteli bir eğitimin Düzce’deki çocuklarımızın da hakkı olduğu gerçeğinden yola çıkarak bir okul kurmaya karar vermiştir.

Eğitimci bir ailenin çocuğu olmanın da verdiği bilinçle, Düzce’de benzeri olmayan bir eğitim kadrosu ile önce kreş, anaokulu ardından ilkokul hizmet binalarını açmıştır.

Yakın zamanda ortaöğretim bölümünü de açma hazırlığını yapan ERTAN, “ZEKA ANCAK İYİ BİR EĞİTİMLE KULLANILABİLİR” düşüncesini benimsemiş, ilk günkü heyecanı ve bugünkü tecrübesi ile Su Damlası Eğitim Kurumları’nın her geçen gün daha da ileriye gideceğinin sözünü vermiştir.

İyi bir eğitim kurumu olmanın önkoşulunun yönetici ve öğretmen kadrosunun kalitesi olduğuna inanan  ERTAN, bu alanda Düzce’nin en iyileri ile yol aldığını ve kadronun kalitesinden kesinlikle ödün vermeyeceğini, öğrencinin iyiliği için olan her şeyin “ilk önce” yapılacağını her fırsatta vurgulamaktadır.

"

Kurucumuzdan